Vlot uw nieuwbouwproject verkopen? Met InHouse!

Wilt u als projectontwikkelaar een nieuwbouwproject verkopen via een betrouwbare, ervaren vastgoedmakelaar? Bij InHouse zit u goed.

We nemen uitgebreid de tijd voor voorstudie

  • We stellen een helder verkoopsprofiel op van uw project. We screenen de markt en nemen de lokale demografische gegevens en de concurrentiële projecten onder de loep. Die gegevens combineren we met uw verwachtingen, waardoor we een ambitieuze, maar tegelijkertijd realistische verkoopprijs bepalen.
  • Bij InHouse streven we steeds naar de hoogste slaagkans. Als we een woning verkopen, dan bekijken we uw bouwplannen vanuit het standpunt van een potentiële koper. Zo kunnen we samen met u en uw architect de parameters voor de oppervlaktes, indeling en invulling van de wooneenheden positief beïnvloeden.

Een neus voor de markt en marketing

Uw project in de markt zetten? Bij InHouse zetten we onze sales- en marketingkennis in om u correct te adviseren.

  • We geven u concrete adviezen bij de opmaak van het compromis, het lastenboek en de basisakte.
  • We bouwen gestructureerd aan het verhaal van uw project. Wat het is, waar het voor staat, voor wie het bedoeld is en wat de voordelen zijn voor de potentiële koper. Samen met onze partners uit de communicatiesector zetten we dat verhaal om in treffende woorden en beelden.
  • Bij de opmaak of de begeleiding van uw communicatieplan hanteren we een multimediale aanpak. We switchen naadloos tussen geschreven pers, digitale kanalen en sociale media.
  • Zowel bij de opmaak van uw plannen, de effectieve opstart van de werf, de eerste steenlegging, de buurtinteractie, de voortgang van de werken als bij het verloop van uw project, staat alles in teken van efficiënte marketing.

Waarom uw nieuwbouwproject verkopen via InHouse?

  • We communiceren vlot, direct en transparant. We volgen de verkoop van uw project op de voet en leggen u steeds goed geargumenteerde, no-nonsense rapporten voor.
  • Als ervaren vastgoedmakelaar trachten we uw project zo snel mogelijk vooruit te helpen. We betrekken verscheidene professionals die steeds uw bedrijfscultuur respecteren.
  • Beschikt u al over een structuur gericht op ontwikkeling en/of verkoop? InHouse handelt net als een betrouwbare, interne medewerker, maar dan met een objectieve visie.

Correct uw nieuwbouwproject verkopen?

Bij InHouse geven we u graag gedetailleerd advies.

Laten we afspreken!