Kantoor, winkelruimte of woning kopen via InHouse

Wilt u een knus appartement, een modern handelspand of een riante woning kopen? Bij Inhouse kunnen we niet wachten om op zoek te gaan naar een pand dat perfect bij u past. Hoe we u begeleiden tijdens deze zoektocht?

 • We tonen oprechte belangstelling en peilen naar uw wensen en verwachtingen aan de hand van gerichte vragen.
 • We laten u een kijkje nemen in plannen, foto’s, tekeningen, cijfers en beschrijvingen die relevant zijn voor u.
 • Geïnteresseerd in een bepaald project? Wij regelen een bezichtiging van de projectsite of werken van daaruit.
 • We gaan op zoek naar de woon- of werkeenheid die beantwoordt aan jouw eisen. Waar mogelijk passen we aan.
 • We streven ernaar zo vlot mogelijk uw droompand te vinden. Intussen kan u rekenen op onze open communicatie.
 • Hulp nodig bij de administratie van uw project? Bij InHouse staan we u bij met alle nodige praktische en juridische hulp.

Op zoek naar uw droomwoning?

Vertel ons over uw wensen en verwachtingen!

B’eau Kouter
INFORMATIE WEERGEVEN

Een klassevol nieuwbouw appartement kopen in Gent?

 • Wilt u een nieuwbouw appartement kopen in het bruisende Gent? InHouse heeft voor u een gloednieuw woonproject aan de Kouter ter beschikking. Dé plek in de historische binnenstad waar rust en gezelligheid naadloos in elkaar overglijden.
 • B’eau Kouter hoort thuis in de omgeving door zijn 19e eeuwse architectuur, maar springt er tegelijkertijd uit door een moderne toets en hoogwaardige afwerking. Ons project biedt u zowel een binnentuin, een spectaculair zicht op de Kouter of het water en een bijzondere woonbeleving. Een centrale ligging waar alles zich op wandelafstand bevindt, maar die tegelijk voldoende privacy voorziet.
 • Een uniek nieuwbouw appartement kopen of eerder op zoek naar handels- of kantoorruimte? B’eau Kouter heeft het allemaal.

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Kom langs in ons verkoopkantoor op de site op afspraak.
Via onderstaand contactformulier kan u extra informatie over B’eau Kouter ontvangen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op!

B’eau Kouter
Kouter - Gent
ruwbouw vierde verdieping aan de Kouter en aan de Leie - 45% verkocht
Dockside Gardens
INFORMATIE WEERGEVEN

Een klassevol nieuwbouw appartement kopen in Gent?

 • Wilt u een nieuwbouw appartement kopen in het ‘nieuwe Gent’; Dockside Gardens maakt voor u de ideale mix van exclusief wonen met een adembenemend parkzicht aan het centrum van de stad. Een oase aan licht, ruimte en groen dankzij de moderne architectuur en hoogwaardige afwerking. De ideale oriëntatie, de grote glaspartijen en de ruime terrassen laten je binnen en buiten overvloedig genieten van rechtstreeks daglicht. Ook binnen is het luxueus vertoeven: enkel kwaliteitsmaterialen zoals eiken parket, natuursteen en degelijke merken zoals Miele worden toegepast. Privéparking aan het centrum? Met directe toegang tot je woning? Dockside Gardens heeft het allemaal.
 • Dockside Gardens, vlakbij Dok Noord: een plaats om te wonen in het groen, te werken in licht en gunstig gelegen ten opzichte van de invalswegen. Dok Noord is een gebied vanaf de Dampoort tot de Muide. Hier rijst een nieuw stadsdeel uit de restanten van een rijk maritiem industrieel verleden waar oude en nieuwe Gentenaars kunnen leven rond het water en in het groen.In de komende jaren wil het Gents stadsbestuur de volledige omgeving van het Handelsdok, het Houtdok en het Achterdok uitbouwen tot een nieuw stadsdeel aan het water. In die periode wordt de oude haven omgetoverd tot een moderne woonwijk met parken, handel en publieke dienstverlening. Dit grootschalige project zal zorgen voor een echte Docklands in Gent: Dockside Gardens is dus ook een schitterende investering.Dockside Gardens is Gent in al zijn pracht: het opgewaardeerde historisch kader, de architectuur, de heerlijke restaurantjes, de gezellige winkeltjes, de hippe coffeebars. Het comfort van de stad en de rust van de natuur.Het project bestaat uit 6619 m² groene omgeving met bloemenweides, zitbanken, speelinfrastructuur & wandelpad.
 • Architectuur & Ontwerp: Bontinck

  De hoofdbestemming van het nieuwbouwproject is wonen. De architectuur is een mengvorm van metselwerk, beton, glas, hout of een gelijkwaardig materiaal. Het overgrote deel van de gevel wordt gerealiseerd in parament. Het onderscheid tussen de grondgebonden duplexwoningen komt subtiel tot stand door ofwel een andere kleur van voegwerk of een andere manier van voegen. De variatie in de positie van het schrijnwerk geeft iedere duplexwoning een extra identiteit.

  De gaanderij op niveau twee en een deel van de terrassen worden bekleed met een plaatmateriaal, hout of een gelijkwaardig materiaal. Dit materiaal komt terug in de buitenbergingen op alle niveaus en in de lamellenstructuur, die voor extra privacy zorgt. Het langgerekte karakter van de gaanderij wordt gebroken door elementen in zichtbeton. Dit materiaal wordt ook gebruikt voor de balkonelementen. Terrasafscheidingen worden grotendeels gerealiseerd door beplanting. Zowel slaap- als leefruimtes worden geënt op de gaanderij en geven deze buitencirculatie een dynamische indruk.

  Dockside Gardens is een eco-verkaveling omdat de site werd aangesloten op stadsverwarming en omdat regenwater gerecupereerd wordt. Verder is dit project zeer duurzaam gezien het opgelegde K- en E-peil ruim bereikt wordt en er gebruik gemaakt wordt van energiezuinige technieken.

 • Ontdek en lees hier meer over het project.

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt?
Via onderstaand contactformulier kan u extra informatie over Dockside Gardens ontvangen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Dockside Gardens
Doornzelestraat, Gent
46% van de appartementen verkocht